paint the stars!

Klickade hem en tröja igår :) (på rea och allt.)
Försökte med en annan sida först, men den ville inte låta mig betala så fick gå in på en annan sida och där funkade det. Dock fick jag bara hem en tröja. Och inte två som på den första sidan.

Såhär ser den ut:



Jag gillaren iaf! :D
ett år sen SP 31/10 :*<3.

tror det blir en tripp till GBG imorron eller på Måndag :o :)
lite farligt dock. Finns mkt snygga saker där. hehehe.

living in misery

Mat Devine är en sån vis liten man. haha. (Namnet länkar till en video som är gammal, men jag brukade se den typ 2837483734 ggr om dan x> Något med den gillar jag väldigt mkt.)
För er som inte vet kommer han ifrån ett band som heter Kill Hannah, finns på spotify om ni har det, annars finns dem på Youtube. Vill också vara sådär smart och klok ;P.

IDAG HÄNDER DETTA: Göksäter i eftermiddag. Annars väntar jag på posten :) VISA-kortet kanske? hehehe. Sen måste jag göra läxor. Har inte gjort så mycket alls på lovet hittills. Heter det verkligen så? Shit. vilket konstigt ord.

tävling

Tävling hos fokis.se ! Var med och tävla du också. För visst är det alltid kul med tävlingar. Brukar ju inte vinna ngt, men är man inte med har man ju inte ens en liten chans :) Så go for it!

Man får vinna 2 hårvårdsprodukter eller en plattång hos forhair.se !

sorrriiii

inte mkt bloggande det senaste. Men snabbt update:

- Sara var här :D förra helgen, mys och vi träffade bmth litegrann ;).
- näsblod. helvetes vecka. vårdcentralen hit och dit. Till sist blev det NÄL (sjukhus) och fick lite tabletter och lite grejs som man stoppar i näsan haha. Har inte blött sen igår nu, så jag är jävligt nöjd. hehehe. Men bara det att jag har ngt i näsan, att jag vet att det ej kommer blöda gör att jag inte får "panik". Så ja, det har nog fixat sig nu, fast jag får ont i magen av dem.
- TH TILL SVERIGE! blir tre av dessa: Göteborg, danmark, stockholm och oberhausen (sportlov:D) JAG DÖR. fyfan. finally!!! :D


naj

det tycker vi inte om. jag tycker inte om mig och hur jag är.
vill bort ifrån (vissa) folk och börja nytt liv, ny, den verkliga râch.
people dislike me?
hejsvejs!

mysigt, miley & paramore

Igår åt jag och tillis middag m. efterätt hos malin. Jättegott och mysigt! :)
Kyckling wook med ris och sedan hallon/blåbärspaj till efterätt.

Sitter och kollar på lite miley cyrus grejer. Vill se henne och paramore i london SO BAD.

men pucko!

Men kissie, pucko är min grej? varför snodde du det?
haha, seriöst. Har två paket som väntar på mig i kylen. MUMS.
Dricker det typ dagligen,ett glas till frukost och sen blir det kanske nån mer gång. hahaha.

(skitkass mobil bild. hahaha :D)

(vi förstår att jag ej är sur eller ngt konstigt på Kissie, men jag var först. hahahahahaa)
ni förstår säkert ;9

menschen suchen menschen

Fick hem min älskade Humanoidbox igår, den tyska. Laddade hem den engelska sen (aa)
Låtarna växer varje gång man hör dem, otorligt bra och vackra. Det är ju inte alls samma som när Scream kom, då var jag väldigt anti de engelska låtarna, jag menar, det var ju bra men tyska var bäst. Nu så är den engelska skivan också bra, även fast jag ändå tror jag föredrar de tyska, i alla fall texterna. De känns mer äkta på tyska. De skrev på tyska osv. Och dem står ju mest Mr Bill Kaulitz för. Man ser ensamheten, man ser att han längtar efter nån.. han längtar att den skall komma, att han ska finna den. The great love of his life! Men som sagt, texterna är otroligt fina :') "Menschen suchen menschen" är mkt bättre än "Human connect to human" tycker jag ehhehe.  TH låter inte samma som de gjorde -06. Men klart dom inte gör det. Jag menar, alla förändras, både du och jag. TH också. Vi växer. och förändras. Är du samma person som du var för fyra år sen? Skulle vart tråkigt om de bara fortsatte i samma spår. Kul att testa ngt nytt och jag gillar det!

annars så har vi spelat in film, igårkväll. Kom hem vid elva x) Jag var klädd i vit klänning med håret framför ansiktet osv. Fejkblood och mörker. Detta blir bra. Och har sovmorron nu så yes, awesome.


puss, lass uns laufen.



skräck

Fredags: Party hos tillis :) Väldigt fint och trevligt, dock skulle de gå ut. Så jag fick lov o åka hem. 15 dagar så hänger jag på! ;)
lördags: filmning hos Malin! Sjukt roligt blir det när man är med folk som vill. Som är kreativa och som vill ut och filma, skapa något. Man är liksom på samma nivå. När man är med folk som inte alls är pepp så blir det ju tråkigt och kanske inte så bra, som det kunde blivit..hehe. Teatersmink hit och dit, levande ljus , fejkblod i form av sirap, karamellfärg och lite mer. Trevliga vindar och stegar, och mitt skrik som blev helt fail. haha - lovar! Jag kan skrika! Visa en spindel så ska ni få se ;)   Shit - denna filmen kommer bli bra. Vi gör en film till svenskan, handlar om Romantiken & vi har fördjupat oss i skräck.  Jag vågar t.o.m säga att vi är en utav de mest engagerade grupperna i svenskan. haha!


Bild; Eleonor Broman

mössa

haha, sitter i min nyköpta mössa - inomhus? normalt? Mysig som satan är den iaf, och det är kallt :c

inatt var typ inget undantag, eller om det var igår natt. Eller morron kanske jag skall säga, vaknade upp i lite panik och tände lampan "Har de (mamma/pappa) tagit biljetterna och lämnat tillbaka dem?!?!?!?!?" Jag har lite fått för mig att om jag lämnar tillbaka biljetterna så kommer de säkert, ändå liksom. Eller nått sånt i alla fall. Vissa skulle kalla det konstigt, jag med. jag vet inte vad det är med mig riktigt. Naja, dagen har varit mys och bra. Dock har det varit kallt :c

Är det redan dags att plocka fram vinterjackan? x)

ps. jag fyller om ca 18 dgr. jag är pepp som aldrig förr! Och studentmössan är beställt :'D.

RSS 2.0