jekyll and hyde

im curious






låt

Att en låt kan tillföra så. Jag lyssnar på låten. Känslorna smyger sig på, jag blir svettig, sväljer nervöst. Allt för en låt? Men den är så sjukt bra och förklarar så bra att jag inte vet vart jag skall ta vägen. Det kommer fram ett helt bildsenarium framför ögonen på mig. Jag vill så gärna.

bra musik & cappuccino

yes, thats right. Sitter och lyssnar på Bon Iver, Death cab, razorlight och annat smått och gott. Lite The fratellis smyger sig in också. Okej, kan sitta och rabbla upp ett x antal band som jag lyssnar på nu. haha, det slipper ni (om nån läser?) Detta är mysigt, detta är jullov. Men imorron ska jag ligga i, baka, städa osv.

måste säga det än en gång, London kommer äga. Sitter och lyssnar på en del musik som kommer därifrån så därför sitter jag och tänker på det. Gud tjatar mer än en viss "K" hehehe. Sorry.

döda med bra anledningar?

Läser en bok just nu, vill inte säga vilken det är eller så ifall nån läser den ;b.
men i ett tillfälle så är det ett par personer, tjejer som mördar en kille låt oss kalla han Carey. Han är charmör, får en känna sig..hypnotiserad? osv och får alla falla för han. och sedan mördar han och våldtar han vissa av tjejerna.  Så han har alltså mördat ett x antal och sen våldtagit folk och utger sig för att vara en jättetrevlig och go kille för att sedan visa sitt rätta jag.

Är det då rätt av dessa tjejerna att döda honom, för att han inte ska göra fler tjejer illa? De visste att han aldrig skulle sättas i fängelse, då de inte fanns tillräckligt med bevis + att han var så omtyckt.  Jag vet inte vad jag tycker, jag tycker han förtjänade det, men tyckte också att han skulle hellre fått fängelse, då skulle han få lida.

Rätt eller fel? kommentera.




Har inte läst ut boken, men kommer nog göra det imorron. haha, har inte mycket kvar.  Här sitter jag och min cappucino, men skall gå och kika på film nu :) gbg imorron tror jag. Ciao! :)

gbg

kom hem ifrån gbg för cirkus två timmar. hihi. Hälsade på Ewe och sen åkte vi till stan, vi hann inte till Tribe. Så får kolla ifall de har öppet på måndag ist :))))).  Köpte dock alllllldeles för mkt, ändå.

Fick med mig två ringar och det blev 150 kr x) haha. Brukar aldrig ha ringar, men nångång ska man väl börja? 8). hahaha. oooovant.

alltid när man inte vill!

Allt händer när man inte vill, jag fick sjuuukt ont i magen förut (dvs mensvärk :C) och ont i huvudet/feber.. Skulle ju ut idag med tjejjorna! Men får ta det en annan dag :cc Ville verkligen, var riktigt sugen för det var så längesen sist.  Men ja. Får ha en skön kväll med lite film istället då :D. Och så peppar jag göteborg imorron ist!

me right naaaaaaau:


signeringen igår

Hejs! :D Var ju på signering igår. Eller jag kan säga igår va? även fast kl är 01:30. Jag gört iaf. Det var grymt, verkligen! Så kul att se dem efter...eh ja, ses sist x). Och så nu fick jag deras autografer! So i like it.

Jag kom dit lite efter halv fyra, och samtidigt smsade jag med Charlotte som jag skulle möta, hon hade lite problem osv, men hon kom iaf 20 i fem. Iaf, jag kom dit och jag har aldrig vart på nån signering i Nordstan innan tror jag, men jag hittade allt där de skulle vara. Var ju IDOL-signering där innan, vid 15:00. Så det var bara att följa strömmen. Gick och köpte min skiva, sen sa dem att man kunde ställa sig i kön, vilket jag gjorde. För man visste ju inte ifall de skulle komma försent (vilket de gjorde, men om det sen.), att de bara hade en timme på sig gjorde kanske så att de inte skulle hinna signera till alla. Så jag gick som sagt till kön direkt. Stod där själv x) Men det var rätt OK, lyssnade på ett par intressanta samtal. Sen kom Charlotte och hon vi väntade och väntade. Och de var försenade och "Westlife ska alltså vara här om några minuter..." sa daniel da silva ungefär 17 ggr, nej jag räknade inte. hahaha ;) Men ja, sedan kom dem. Och har ju vant oss att kändisar kmr alltid (oftast.) sent! ^^ Men ja, så pratade dem lite om skivan och sådär. Video på det:

Sedan började de signera och det gick rätt fort. Som jag även säger i videon, hörs nog inte, "jag dööör på dialekten" - yep , i love it. Det går liite segt ibland, men då märkte vi att de pratade med fansen också. Då blev jag lite rädd "jag vill inte prata med dem..." Klart jag ville, men oj. Skulle ju bara stå där och lyssna på dem, vilket jag också gjorde. Jag knäppte lite kort osv.. Vi kom fram och Charlotte fick min kamera och ta kort med medans jag fick autograferna, asfina bilder :).






Hajs! :D
update; 03:23
här finns några fler bilder:
http://www.facebook.com/album.php?aid=2031932&id=1436983590&l=acf3567140


varför?

åååååååååh varför missade jag Paramore i måndags...igår! de var ju här ;c
fuck sthlm vågar jag säga då 8D hehehe. Kollar på bilde/videos etc. askalas. mmm.
Sa ju det förra gången "när de kommer tillbaka, så ska jag se dem!".  Jag har haft en dröm sen -05 och det är att få träffa dem, och jag sumpade det båda ggr. eller ja. naja, nu ska vi blicka framåt :D.
LONDON!!!!! <3. min london-kompanjon/bejb är och partar just nu :c vill med på party! haha.
Fast får ju inte dricka för tungan. Ska iaf vänta en/två veckor haha. Så den kan läka sig osv.
Tungan mår bra förresten, gör inte ont längre när jag nuddar den eller rör vid den.

nu gäspar jag här, så nu blir det kräm och sedan sova <3.

RSS 2.0