H&M;

Åkte in till GBG för att jag hade lite h&M abstinens. Men det blev inte mycket H&M. Även om jag såg en del fierca saker. Som jag gärna hade tagit om nån frågade. Istället kom jag ut med grejjer ifrån Ginatricot (linne + rea-linnen 29 kr O-o :D) och H&M; ögonskuggor som ska hålla sig till Oktober, då jag beställer en riktig. Och "saltvattenspray". Och sen en påse ifrån Lindex med leggings! Såna eh blanka? ah.  Men shopping för mig kan vara knepig, då jag är så liten.  Enda fördelen med det är ju att jag kan köpa grejjer (t.ex byxor, legging osv) på barnavd.

btw! ledmotivet till min blogg ville jag gärna dela med mig :

(bör också skriva att låten inte börjar förrens 00:09 eller ngt.)

Låten är The Chase med Kill Hannah <3.

puss! Nu ropar sängen, skall upp rätt tidigt också.

going back to the corner

Haha sitter och lyssnar på The Man Who Can't Be Moved me The Script, därav rubriken :)
Kanon bra band om jag får säga det själv, och det tycker jag att jag får 8D

De senaste dagarna har jag varit på Fjordfestivalen (en sån där stadsfestival som nästan alla städer har ibland. Med lite okänd musik och massa shopstånd) I Torsdags stannade jag till två på natten, den sista bussen gick hem vid 21;30 och så trodde vi att vi hade fixat skjuts hem men den personen var sjukt krånglig så tillslut ringde jag till mina föräldrar så dem fick komma och hämta oss...Och igår hade vi picnick, myyysigt. Malin & Elle hade sina gitarrer med sig så de satt och spelade ett tag för oss. De borde nästan ta betalt! igår gick det en senare buss men åkte hem 21;30 ändå x). Aja, det var kul iaf!

Idag är det lördag gott folk!
Mina föräldrar skall in på en konsert i Lysekil så jag blir ensam hemma hela kvällen.
Har bestämt att jag ska ha en MYS-kväll med mina kära Simple Plan.
haha, tyvärr kommer de inte medverka mer än på skiva & alla dvd;erna.
saknar dom! Skulle gärna sett dem live nu snart hehehe.

Har ni något band ni vill se live? :)
Om ni fick välja hej villt alltså!


(Simple Plan, söt & gammal bild!)


(Jag alldeles nyss haha dusch och så har jag bara låtit håret torka som det...var. eller ville? hihi!)


ny header, fast hela syns inte xD

yes! Gjort jättesnabbt, vet inte hur länge jag behåller den. Men ett tag iaf ;P
Nu ska jag fixza i ordning mig och ta bussen in till Uddevalla, picnick där idag med göllungarna ;)

Ska bli lite mer aktiv - promise! :O

headern hela alltså ;
fs

JE NE REGRETTE RIEN (ny header snart.)

Skrev detta nyss i min mer privata blogg/dagbok som jag skriver i på min dator.

5 Juli, 21:38
Idag blev det Liseberg och träffade Lotta. Vi gick runt med hennes päron, och åkte balder :D
hihi det var kul. Vi gick till Mjs händer, men de fanns inte kvar :c Bara massa minnes saker ifrån fans.. Men när jag gick ut så gick jag förbi hans stjärna, jag trampade lite extra på den. Bara för att.
Tönker inte säga som alla andra att de har varit stora fans osv osv ”det var min Idol när jag var liten”.
Men jag har gillat (ja, alltså. Gillat. Säger inte att jag världens största fan. Jag tyckte han var asbra då, annorlunda, man såg hur bra han faktiskt var. Och hur engagerad han var i världen t.ex.och sånt där.) MJ ända sen jag var liten, vi har hans skivor här hemma nånstans, och i skolan jobbade vi även ”med” honom. Gick ju i kören Mellanstadiet & Högstadiet och där blev det också en del MJ som sagt. Och har aldrig trott att han var pedofil. Aldrig. Det hat aldrig slagit mig tanken. Jag ser på den där lille killen och den där artisten som ville göra allt han kunde för att få världen förstå, hjälpa till. ja, jag blir bara så grymt irriterade och arg. Varför nu Jordan? Kunde du inte nöja dig med 5 år och få berömmelse och pengar fört. Och erkänt? MJ gick till ”graven” med att någon trodde/ansåg att han var en pedofil (kinda.). Euh. Och MJ själv, åååh. Jag blir så arg och besviken och bara helt enkelt tycker det är så synd att han försökte ju fixa allt nu. Han hade upcoming tour/concerts som troligtvis skulle ändra vissa inkränkta människors åsikter. Och han skulle äga scenen. Once again. Men jag är fett glad att det finns matrial ifrån rehersal (ord?) och att de troligtvis skall göra en dokumentär av det.. Det är något mer än gärna man vill se!

Idag var jag som sagt i Göteborg, åkte direkt till Liseberg. Som vanligt så var bussen försenad och jag missade tåget till Lisse. Så fick gå ut och vänta på en spårvagn istället. Alltid säger jag bara! När jag skulle åka hem ifrån centralen tog jag tag i Marilyn Manson's bok ”Vägen ut ur helvetet” (eller vad den nu heter) som handlar om hans liv ungefär. Har läst ca 40 sidor och den är bra som sjutton . Bortsett att jag blev lite mer än förvånad av att läsa hans liknelser med perversa saker och även direkta perversa saker som har hänt och som han har gjort. Har inte varit något fan av honom, men jag har ändå haft lite intresse och vetat vad han gör och gjort sådär. För att han är en så ovanlig och konstig människa. Intressant med andra ord. Så jag ville gärna läsa boken. Men efter att ha läst om hans farfar och allt så märker man ju verkligen varför och hur han har blivit som han är. Haha. Sweet kid! Ciao!

 


(inte ifrån idag dock, men ändå! :) XD)

Update 22:08 : Kom på att när vi satt i vagnen på Balder trodde vi dem spelade Michael. Jag blev pepp, och vi började "wohoo" typ vifta med armarna och så. Men sen så var de inte det. hahaha. :*
(mycket MJ i detta inlägget, men har ju inte skrivit ngt om det. Och det är svårt att undvika han nu..)


RSS 2.0