th tv

Satt och kollade på alla de där gamla TH avsnitten. Skrev lite tankar i WORD under tiden. Haha, tänkte lägga ut ett litet utdrag ur det här.


"

Kollar på TH TV. Jag får ett sånt där stort leende som man får ont i tänderna/kinderna av. Samtidigt så blir mitt hjärta tyngre på något sätt.

Vill ha tillbaka the old times, 06, 07. usw. haha, nu när man kollar på dessa kan man säga ”åh den tröjan! :D” Seriöst, han borde ha en JÄÄÄÄVLA garderob. Han borde ge det till mig, de är ändå för små säkert. Nu så har han alltid massa nytt. Men det är naiz.

en halvtimme senare; OCH ALLA BILLS ARMBAND. seriöst. Vet tre st som jag skulle kunna ge allt för. typ. Dem där speciella. Fyfan.

 

Jag behöver nya TH TV avsniitt. Jag måste se den sidan för att veta att den finns där.
När de är sig själva och..ja. Trygghet.
hahaha, avsnitt 34 ifrån Parc De Princes, Bill förklarar när hans arm somnade och han trodde den var bruten osv för andreas. hahahha, riktigt jävla underbart att se.


Jag började titta kl 21:10 eller ngt, nu är klockan 22:50. hoho. Har ett par avsnitt kvar, eller ja. är på 36 just nu och har till 52. Vet inte om jag kommer kolla på alla, troligtvis och så blire lite sömn ikväll/inatt också. Imorron blir en nyttig dag.

 

Avsnitt 38 och jag blir lite :’’) ont i magen och pallante mer. haha självklart ska jag kolla mer men åh, jag skriver här för att en paus behövdes. hm. De diskuterar massa barnprogram/böcker osv, gillar när B sjunger ”Ich will jetzt gleich König sein” mmm. Nya avsnitt som sagt.

 

23:11 Jag slutar vid avsnitt 40. Återupptar det imorron. MORGEN.
yesyes. Det är casino royale på 3;an. Bond filmen. Kanske kollar klart påden. ciao!


Det är nu dagen efter, den 19/4 2010, 19:00
Skall nu fortsätta att kolla på TH TV. hihi, tänkte vänta tills ikväll, men pallante det. lolzzzz,
Kollade dock på avsnitt 41 i morse innan jag gick till praktiken (shopping madness with Bill).
Nu är jag på avsnitt 46, kollade just på avsnitt 45. hihi, Ifrån Vegas. De går typ ifrån the middle of it all till deras hotell. Haha, fatta – de går ;P. De skulle de inte kunna göra nu? eh. haha dock är ju klockan kanske 12 på natten men ändå. huhu. Nu blire avsnitt 46 och Backstage stories, älskar såna episoder.

är på 47 nyss seriöst, palla att de censurerade Bs cigg. fail, man ser ju röken. Rätt fail Sebastian (även om jag inte vet ifall jag kan fixa det bättre hoho.)

Avsnitt 51. Åhåhåh. ”Ja, Bill kommer” och så kommer han och han bara ”jag är hungrig!” Och så beställer dem in mat osv. Och så han bara ”mjo, det var gott, men jag skulle vilja ha ngt annat till frukost” osv osv och Sebastian bara ”btw vad är klockan egentligen?” Och alla ba, snart 18:00. hahaha, klockrent. Dock förstår jag honom. Är jag riktigt slutkörd kan jag lätt sova sådär också. Men bara om jag är slutkörd typ. eller ah trött helt enkelt. annars är jag som gusten, upp vid nio. typ. hahaha. men sova är AWESOME. och så snackar Tom om alla tjejer som B och han har haft, att alla ville ha dem osv. lolz."


Kommentarer
Postat av: IDA

Sv: Oh nice! Du har bra smak du! :D

Nej jag har inte sett något meddelande men har inte varit inne på ett par dagar nu så det kanske förklarar saken. Hmm.. Nej, jag har faktiskt ingen fråga jag själv funderar över men frågor som MUA:er ofta får är om de har något favoritsminkmärke, var de får inspiration ifrån o.s.v. En som kanske är lite mer originell och intressant att fråga är om de sminkade mycket och provade olika sminksätt innan de gick sin utbildning (om det nu är skolade MUA:er du ska intervjua - är det självlärda så är ju svaret ganska uppenbart) eller om de utgår från det de lärt sig på skolan när de lägger en make up. Hoppas det hjälper dig. :)

2010-04-21 @ 13:49:02
URL: http://iiea.blogg.se/
Postat av: IDA

Sv: Så lite så! :)

2010-04-22 @ 14:48:22
URL: http://iiea.blogg.se/
Postat av: IDA

Sv: Ja jag hade verkligen hoppats på att det skulle vara massor med fans i Stockholm men killarna verkade ju ändå ha kul under konserten så den blev ju bra ändå. :)

2010-04-24 @ 12:47:23
URL: http://iiea.blogg.se/
Postat av: IDA

Sv: Ja det är bara trevligt! :D

Nej självklart inte. Även om de själva kanske får lite dåligt samvete för fansen som väntat på att få se dem så litar jag på att de som jobbar med dem gör en rätt bedömning på vad som blir bäst för killarna vid tillfället och då sedan berättar för dem vad de tycker och antingen ser att de håller med eller ändå bestämmer sig för att gå ut till fansen om de själva anser att det blir bäst så/att de vill ta sig tid för det.

2010-04-25 @ 03:38:49
URL: http://iiea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0