i can feel the pressure,

Tänkte skriva lite om gårdagen, hade massa saker som jag var tvungen att skriva i bloggen, har nog glömt alla de små sakerna jg tänkte på men ändå!

Drog till göteborg för att hitta lite kläder och så. På tåget dit, så kom på det ett gäng folk med sovsäckar och stora väskor.
Galet glada var dom allihopa! och då slog det mig. FESTIVAL FESTIVAL FESTIVAL!
Efter att ha suttit en hel tågresa med dem tror jag dock inte att de skulle på nån festival utanm skulle hem eller så.
Iaf så var "FESTIVAL" det första jag tänkte på. Jag kände känslan. Folket var pepp, det luktade riskakor och de skrattade och var svinglada! Känslan spred sig mer och mer och jag var nästan påväg att kolla tåg till nån festival och dra dit. Satan i gatan va pepp jag blev påfestival! har ni aldrig vart på nån, GÖRT. Även om ni inte är så stort fan av musiken. För det är sån gó känsla att bara vara där med allt härligt festivalfolk :)

Ville som sagt bara springa därifrån, hoppa på nått tåg eller festivalbuss. Siesta tänkte jag. Siesta. Jag fattar inte hur jag kan sumpa tillfälet alltså. VARFÖR ÄR JAG INTE PÅ SIESTA OCH SER PLACEBO JUST NU? huuh?  dock kunde jag ju såklart inte åka själv men åh.
Så det var det jag satt och tänkte på ända tills göteborg. Och vet ni? Det är på ngt konstigt vis jobbigt att sitta mittemot nån man inte känner. Man kollar ut genom fönstret; personen tror jag tittar på den och vise versa.

Det blev såklart THs FAA tröja. Och ett linne. Jag ville inte köpa bara den tröjan, så det blev som det blev.
Direkt när jag kom in så fanns dom där, mitt framför ögonen, precis vid ingången.  Jag tog en och kollade på de andra tröjorna också. Fanns ingen som jag ville ha (jättemkt) så gick vidare. Just då hör man "Hey we are tokio hotel.." och Scream börjar spelas. Epic. säger jag bara. Haha det känns som ett stolt moment och jag går vidare, det känns som att alla kollar på mig. haha. Det tycker jag alltid iof.

Aja, sen så väntade jag på Josse och sen så missade dom bussen osv. Så åkte hem vid 18:05 och träffade Josse en stund i alla fall. Trevligt var väl det. Men vi visste att vi snart skulle synas igen så det var ok 8D
Torp idag och torp imorron. (yy).






JAG.ÄR.ONYTTIG.
aja. jag ska bättra mig. Jag röker inte iaf, eller ta droger. eller dricker kaffe. (cola?XD).
Jag rör på mig en del... höhö. det blir nog bra det där tillslut tror jag.

ciao!


(SOOOOOOOOMMMARRRLOOOV SNAART!!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0