sommar/brand new eyes!

riktigt sommarväder nu, skitgött! :D
Och det ska tydligen hålla i sig.


Idag är det torsdag, har varit i Göteborg med Malin. Vi gick och tittade i massa affärer, vi fick vad vi ville ha.
(och lite mer där till. Jag hittade en väska, som var helt OK.  Det var englandflagga på..(JAG MÅSTE HA!XD) hmm, behöver ju en ny väska. Funderar på att slå till där alltså.)

Göteborg var som vanligt lika mysigt och man kände att man var i GBG. Jag återvänder på Lördag för att smygkolla (kanske) på BMTH 8) Då jag inte har 900 kr i fickan, sådär. hehe. Eller ja,kolla och kolla. Lyssna kanske, men INTE bron. haha tror jag...eh ja. Jag vill iaf kanske "se" dem och DEG..Dock känner jag mig hemskt. KLART MAN SKA BETALA. xD Men skulle jag beställt tidigare så skulle de inte vara såhär. aja! tjing tjong, livet som student är såhär. Mn ska skaffa jobb tänkte jag. Det sista jag "söker" blir McDonalds. euh vill inte! Men pengar är pengar. Nu babblar jag på här.


you treat me just like another stranger
well it's nice to meet you sir
i guess i'll go
i best be on my way out

ignorance is your new best friend
ignorance is your new best friend


Det stämmer sjukt bra in på mig, (och vissa...)
btw! Nytt Paramore album kommer heta "Brand New Eyes" 29 Sept kommer det ut. (i know, då en VISS person i bandet fyller år hahaha :D.. jjjjjjj!)
ciao!


Bara jag som älskar sån räkröra, fast mest som som kmr ifrån Fiskaffären (i Henån xD) de som finns i affärerna är inte alls lika goda :C.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0