signeringen igår

Hejs! :D Var ju på signering igår. Eller jag kan säga igår va? även fast kl är 01:30. Jag gört iaf. Det var grymt, verkligen! Så kul att se dem efter...eh ja, ses sist x). Och så nu fick jag deras autografer! So i like it.

Jag kom dit lite efter halv fyra, och samtidigt smsade jag med Charlotte som jag skulle möta, hon hade lite problem osv, men hon kom iaf 20 i fem. Iaf, jag kom dit och jag har aldrig vart på nån signering i Nordstan innan tror jag, men jag hittade allt där de skulle vara. Var ju IDOL-signering där innan, vid 15:00. Så det var bara att följa strömmen. Gick och köpte min skiva, sen sa dem att man kunde ställa sig i kön, vilket jag gjorde. För man visste ju inte ifall de skulle komma försent (vilket de gjorde, men om det sen.), att de bara hade en timme på sig gjorde kanske så att de inte skulle hinna signera till alla. Så jag gick som sagt till kön direkt. Stod där själv x) Men det var rätt OK, lyssnade på ett par intressanta samtal. Sen kom Charlotte och hon vi väntade och väntade. Och de var försenade och "Westlife ska alltså vara här om några minuter..." sa daniel da silva ungefär 17 ggr, nej jag räknade inte. hahaha ;) Men ja, sedan kom dem. Och har ju vant oss att kändisar kmr alltid (oftast.) sent! ^^ Men ja, så pratade dem lite om skivan och sådär. Video på det:

Sedan började de signera och det gick rätt fort. Som jag även säger i videon, hörs nog inte, "jag dööör på dialekten" - yep , i love it. Det går liite segt ibland, men då märkte vi att de pratade med fansen också. Då blev jag lite rädd "jag vill inte prata med dem..." Klart jag ville, men oj. Skulle ju bara stå där och lyssna på dem, vilket jag också gjorde. Jag knäppte lite kort osv.. Vi kom fram och Charlotte fick min kamera och ta kort med medans jag fick autograferna, asfina bilder :).






Hajs! :D
update; 03:23
här finns några fler bilder:
http://www.facebook.com/album.php?aid=2031932&id=1436983590&l=acf3567140


Kommentarer
Postat av: mersiha

fin blogg vad gör du då?:D

2009-12-11 @ 21:05:10
URL: http://merissa.blogg.se/
Postat av: Sara

Men pussigull (haha mitt nya ord) på deras dialekt ;''> <3

2009-12-15 @ 15:28:21
URL: http://sabras.blogg.se/
Postat av: Natalie - It's all about attitude

vilken söt blogg :D

ta hand om dig!

2009-12-17 @ 04:05:51
URL: http://nataliedahlberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0